Fik en forespørgsel på en whiskeysauce, jeg er ret vild med den her.
Opskrift.
2.5 dl. fløde
1 dl. barbecue sauce
1/2 oksebouillon terning
1/2 tsk. karry
1/2 tsk. paprika
1/4 tsk. peber
1 tsk. rosmain
1 spsk. whisky
Fremgangsmåde.
Bland fløde, barbecue sauce og bouillonterning og varm op under omrøring. Bland krydderierne med en smule vand til en grødagtig masse og tilsæt denne til saucen. Varm saucen godt igennem og tilsæt whiskyen lige inden servering.
Pas på med mængden af whiskey, da for meget gør, at saucen ikke smager godt.
Velbekomme
Kasper
Hej.
Du skriver at der skal bruges 1dl. Barbecue sauce.
Laver du selv den eller ved du hvor der findes en sukkerfri udgave af det?
Tænker bare at der normalt er rigtig meget sukker i det.