Ahhhh Hvilken morgen. Skal først møde sent i dag, og kæresten har ferie, så vi sov længe, og havde god tid til at spise morgenmad.
Vi lavede i går aftes dejen til verdens nemmeste boller fra kogebogen Krudtugler & Kanelsnegle.
Billede lånt fra Gyldendals hjemmeside |
Det er i sanheden nogle nemme boller at lave.
Til en portion skal der bruges:
15 g. gær
5 dl. koldt vand
600 g mel
1½ tsk. salt
Gæren opløses i vandet. Mel og salt vendes i. Dejen drysses med lidt mel, og hæver natten over i køleskabet. Det er en meget klæg dej, så enten kan du dyppe dine hænder i vand, eller bruge et par skeer til at forme bollerne med.
Næste morgen, formes dejen til ca. 12 boller, drysses med mel. Derefter kommes de i ovnen i 8 min på 275 grader, og derefter skrues der ned på 225 grader i ca 15 -20 min. eller til bollerne er gyldne på toppen.
Bollerne bliver super sprøde udenpå, og luftige indeni, og de smager skønt.
Super skønt med en nem opskrift på boller. Tak for tippet 🙂
Hilsen
Bo
restauranter København
http://restauranter-københavn.dk/