Den aften vi fik fiskeburger med tartarsauce var min svigermor inde hos os for at spise aftensmad, hun havde passet junior. Da hun tidligere på ugen, havde været til tandlæge, og af samme tandlæge blevet beordret til kun at spise flydende kost i en uge, så derfor måtte jeg hurtigt finde på noget til hende. Det blev denne skønne spicy tomatsuppe.
Opskrift
1/2 l kyllingefond (Jeg havde noget i fryseren, som var kogt på et kyllingeskrog med en masse grønt i)
2 ds. hakkede tomater
1 Gulerod
1 løg
2 Fed hvidløg
Salt/peber
Cayennepeber
Paprika
150 g mørksej
0,5 dl hvidvin
1 dl piskefløde
Fremgangsmåde
Kog kyllingefond, tomat, hvidløg, gulerod og løg indtil guleroden er mør. Når grøntsagerne er møre, komme det hele i en blender, og for en ordentlig omgang til det er en lind suppe. Smag til med cayennepeber, salt og peber og paprika. Juster konsistensen til den ønskede tykkelse med fløde.
Fisken ligge i et lille fad sammen med hvidvin, salt og peber. Lav et lille låg af sølvpapir, og damp fisken i ca 15-20 min. i ovnen ved 200 grader. Fisken er færdig når den er let at skille ad.
Server i en dybtallerken
Velbekomme
KitchenByK
Kasper
Be the first to comment