Da vi ikke har været hjemme hele weekenden, og derfor havde en del forskellige grøntsagsrester i køleskabet, var det oplagt at snitte dem alle sammen fint, og stege dem i rigeligt smør på panden. Det kom der denne velsmagende grøntsagsret ud af.
Opskrift
1 grøn peber
1 gul peber
1/2 knoldselleri
300 g hvidkål
1 porre
1 løg
3 dl piskefløde
2 dl creme fraiche
salt/peber
Karry
Fremgangsmåde
Snit alle grøntsager fint, smelt smør og brænd karryen af i det smeltede smør. Steg alle grøntsagerne til de er blevet møre. Sørg endelig for at rører godt rundt i dem, så de ikke tager farve, jeg synes personligt ikke at brankede grøntsager smager særlig godt. Tilsæt fløde og creme fraiche, og lad det små og små simre lidt, så alle smagene kan blande sig.
Imens grøntsagerne står og små simrede, steget jeg en ganske almindelig nakkekotellet på grilpanden. Serverede lidt tomat til, og på ikke ret lang tid, så var der aftensmad.
Velbekomme
KitchenByK
Kasper
Be the first to comment