Så skulle Danmarks nationalret også på bordet i det lille hjem. Vi havde inviteret et hold gode venner på stegt flæsk og persillesauce. Jeg indkøbte for 14 dage siden 3 Bac-On holdere til at lave stegt flæsk i ovnen eller grillen. De er købt hos Funktiondesign.dk Jeg testede dem i sidste uge, og blev helt vild med dem. I går var ingen undtagelse, de racks laver altså super lækre racks.
Opskrift 4 pers.
60 skiver svinebryst i skiver (vi spiste ikke helt op men de er gode til madpakken også)
2 små blomkål
Små kogte kartofler (till ikke LCHF spisende gæster)
Persillesauce
3 Bac-On racks fra www.Funktiondesign.dk. De kan købes med rabat hvis du læser denne guide
Fremgangsmåde
Sæt flæsket i rackket og sæt det i ovnen på 200G varmluft i 45-50 minuter, husk at holde øje med det undervejs.
Kog blomkål til det er mørt ca. 15-20 min.
Kog små kartofler til de er klar ca. 10-15 min
Sukkerfri rødbeder fra Rema1000
Opskrift persillesauce
Det blev ikke en striks LCHF persillesauce, da jeg ikke havde tid til at eksperimentere med den i dag, men jeg lavede den som en alm. opbagt sauce, med 3 spsk. hvedemel.
50 g smør
3 spsk hvedemel
Ca. 5 dk kogevand fra blomkål & kartofler
Ca. 2 dl øko minimælk
Ca. 1 dl. piskeflødeMasser af hakket persille
Salt/peber
Fremgangsmåde
Smelt smør og hæld melet ned i det, rør godt, til det samler sig, og tilsæt lidt efter lidt kogevand, mælk og fløde, til den ønskede konsistens opnåes. Varm saucen godt igennem uden at den koger. Smag til med salt og peber, og tilsidst puttes det hakkede persille i.
Jeg er godt klar over at saucen ikke i dag var særlig LCHF agtig, men jeg har regnet den igennem og saucen er faktisk kun på 3 g KH pr. 100 g, så jeg meer godt at man kan spise den en gang i mellem.
Velbekomme
KitchenByK
Kasper
Be the first to comment