Sprød osteomelet

I dag var endnu en af de dage, hvor jeg kom hjem fra arbejde efter at resten af familien havde spist. Jeg er i den situation, at jeg arbejder hele døgnet rundt som lokomotivfører, så det kan godt blive lidt uregelmæssigt sommetider her i huset, men til gengæld har jeg ofte fri på andre gode tidspunkter, så jeg klager ikke…
I dag kom jeg hjem kl. 18.30, og da Ann (min kone) og Muffin spiser kl. 18.00, så var det jo overstået. Så maden i dag skulle være hurtig, men samtidig noget der kan holde en mæt til i morgen efter vi har været til svømning med Muffin.

Så jeg lavede en sprød osteomelet. Normalt spiser jeg den til morgenmad, eller frokost, men i dag fik jeg den som aftensmad så der kom lidt mere ekstra fyld i, end der plejer.

Fyldet i omeletten var havarti, tomat, stegt bacon, pølse og snittet spidskål.

omelet

Opskrift.

Til omeletten

3 skiver Havarti ost
3 æg
1/2 dl. piskefløde
salt, peber

Fyld:

3 cherrytomater
2 stk. håndskåret bacon
1 frankfurter
2 skiver havarti ost
fint snittet spidskål (mængde efter hvad man lige synes)

Tilbehør:
cherrytomater
chilli dressing (1/2 mayo, 1/2 10% græsk yoghurt og chilisauce fra en flaske)

Fremgangsmetode:

Skær bacon i små tern, og pølsen i tynde skiver, og rist dem på en pande.

Læg 3 skiver havartiost på en varm pande, (her en 26 cm. pande), og lad dem smelte helt. Når osten er smeltet hældes æggeblandingen over (pisk æg, fløde, salt og peber sammen i en skål), og steg den indtil den er stegt færdig. Læg cherrytomater i skiver, havarti ost, spidskål, bacon og pølser i omeletten (sørg for at kun halvdelen af omeletten er fyldt), fold den sammen på midten, og servér med tomater og chilidressing.

Da jeg skulle spise den, åbnede jeg den op igen, og puttede dressingen inden i omeletten. Det var et rigtig lækkert måltid, som gjorde mig meget mæt, så jeg tror ikke det er et problem at være mæt til dagen efter, på sådan en omelet.

velbekomme

Kasper

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.