Sprød omelet med skinke, tomat og peber

Nu er det jo ikke kun aftensmad jeg spiser, men også en god morgenmad.

Jeg er så heldig, at jeger på 2 måneders forældreorlov. Fruen er stadigvæk også hjemme, så vi har rigtig tid til at hygge med den bette, men også at få noget god morgenmad.

I dag fik vi en sprød omelet med frisk gul peberfrugt til.

Omeletten er lavet i en 28 cm panden på følgende måde.

Smelt lidt smør, læg 4 skiver havartiost direkte på panden, og lad det smelte.
Imens pisker du 2 æg, sammen med lidt fløde, salt og peber.
Hæld æggeblandingen på panden, og bag den ved svag varme indtil den har sat sig på toppen.
Så ligger du lidt frisk tomat og skinke i den, i dag brugte jeg en Italiensk Lonza lufttørret svinefilet fra Princip (føtex).

Så lukker du ommeletten sammen, og steger den lidt, indtil tomat og skinke, er blevet varme.

Til vores morgenmad, får vi altid en eller anden form for grønt, varm the, et stort glas iskold vand, og en vitaminpille…

Velbekomme

K

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.