Spinat med cheddar flødesauce

Jeg har været alene hjemme med min søn de sidste par dage, så aftensmaden er noget der skal være nemt at lave, så vi kan få mest tid til at lege sammen. Så i går havde jeg fundet to små okse medaljoner i Rema1000 og en pose frossen spinat og noget cheddar ost i fryseren. det blev til den her hurtige ret.

IMG_6510

Opskrift

1 okse medaljoner
1 dl piskefløde
200 g cheddar ost (eller anden revet ost efter eget valg)
450 g spinat (frossen eller frisk, det er lige meget)
Salt/peber
Cayennepeber (eller andet krydderi efter egen smag)

Fremgangmåde

Put fløden op i en gryde og varm den langsomt op og put cheddarosten i gryden. Rør rundt i oste/flødeblandingen til al osten er smeltet, put spinaten i, og kog spinaten til den er varm. Er saucen blevet for tynd, koges den langsomt ind til den har den rette konsistens.

Steg bøffen på den måde som du bedst kan lide det. Jeg foretrækker medium til medium/rare.

Den portion her passede til aftensmad til Jakob på knap 2 år og jeg selv, og så var der en lille rest, som jeg har spist til morgenmad i dag.

Velbekomme
KitchenByK
Kasper

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.