Spidskåls carbonara er en fantastisk ting, Den er nem, hurtig og super god. her er min version af den.
Opskrift:
Til 2 personer
1/2 alm str. fint snittet spidskål
2 stk kylling
1 spsk smør
1 lille løg snittet i fine små tern
1 æg
50 g revet parmesan
1,5 dl piskefløde
salt og peber
Fremgangsmåde:
Steg kylling på panden eller i en ovn. Tag en skål og bland æg, fløde, parmesan, salt og peber sammen. Steg løget på en pande, uden det tager farve. Når løget er stegt, hældes osteblandingen over, og det varmes stille og rolig op, pas på det ikke får for meget varme, hvis det gør det, vil ægget blive til røræg.
Steg spidskålen i masser af smør på en anden pande, uden at det tager farve.
Anret nu spidskål på en tallerken, hæld saucen over, og læg kylling på, og riv frisk parmesan oven på.
Velbekomme
Kasper
Hej Kasper…. din hjemmeside ser rigtig fin ud. Har været på LCHFkurs i 2 måneder og har lige været på kursus hos Sille Wedege i KBH og fik nogle rigtig gode fif med hjem. Din side fik jeg tilfældigvis anbefalet pga de panerede blomkålbuketter…Glæder mig til at komme igang med at prøve dine opskrifter. Jeg træner hjemmetræning 4 gange ugentlig og har min egen hjemmeside med min træning som man kan følge hvis man vil. Jeg skal ikke tabe mig på LCHF men vil rigtig gerne være i ketose for at forbrænde fedt, og selvfølgelig gerne have alle de andre fordele man kan have af denne livsstil.
Mvh Pernille
Det er jeg da glad for at høre..
Så håber jeg da at du vil sprede budskabet til folk du kender..
Tak
Kasper