Det er så skønt at mine forældre tænker over at vi spiser LCHF, så da vi var ude at spise hos dem for noget tid siden kom min mor og sagde, jeg har købt det her savoykål, jeg regner du kan få et eller andet ud af det. Så cirka 10 minutter i spisetid, stod jeg med et kål jeg aldrig havde tilberedt før og skulle finde på et eller andet.
Jeg trak det sikre kort og lavede smørdampet savoykål med fløde.
Opskrift
1 savoykål
2-3 dl. piskefløde
Salt/Peber
Fremgangsmåde
Snit savoykålen fint, og steg den i rigeligt smør, og tilsæt fløden og lade den koge ind. Kålen skal have noget længere tid end spidskål, det skyldes af savoykål er lidt grovere i teksturen, men når det bliver stegt mørt, og fløden er kogt godt ind, så smager det fremragende.
Det var et bud på noget nemt og lækkert tilbehør, jeg er ret sikker på at det vil være lækkert til julens mange fed kødretter. Vi fik den til et par stykker flæst og lidt liberale æbler, som var stegt på panden
Velbekomme
Kasper
Be the first to comment