Igår fredag skulle aftensmaden klares lidt let, så vi to den nemme løsning.
Næsten hjemmelavet pizza. Princippet går i al sin enkelthed ud på at man går i sin lokale Fakta, eller ligende og indkøber 2 pizza-kits. Dvs. Færdig dej og tomatsovs i samme pakke.
Når det er gjort, er man kommet rigtig langt. Her i huset, er vores favorit blanding en pizza med tun og løg, og en pizza med små ristet pølsestykker og løg.
Det er så dejlig nemt, at åbne en dåse tun, og skære løg, og så bare ligge det på den færdige dej.
På den anden pizza med pølsestykker, er ikke meget mere tidskrævenden, snitter nogle pølser, og rister dem på panden, og op på pizza sammen med en masse ost.
Og det færdige resultat er heller ikke så ringe.
Pølse pizza.
Tun pizza.
Og som slice på tallerkenen.
Velbekomme.
Er de dér færdige bunde virkelig spiselige?