Da Johanne på sin blog postede den her opskrift på pita brød, så fik jeg med det samme lyst til at prøve dem. Det er et pitabrød lavet af strombolidejen, og det er bare helt genialt som pitabrød.
Opskrift 2 pitabrød
140 g revet mozzarella
1 æg
5-6 spsk. pofibre
Fremgangsmåde
Smelt osten i en gryde med slip-let belægning, og rør æg og pofibre i. Hæld dejen ud på bordet, og ælt den godt, så pofibrene bliver æltet godt ind i dejen, er dejen for fedtet, så tilsæt lidt flere pofibre. Del dejen i 2, og rul dem ud i en cirkel til de er ca. 1 cm. tykke. bag dem i ovnen på 225g i ca. 10-12 min. indtil de er gyldne og puffede. Jeg bagte mine på en pizzasten, som var godt varm.
Fyld
I det pitabrød du ser øverst, er der fyld af fint snittet hjertesalat, spidskål, tomat, agurk, peberfrugt og marineret entrecote (lidt olie, spidskommen, paprika, cayennepeber, salt, peber og stødt koriander) og en hjemmerørt dressing af cremfraice og lidt paprika, løgpulver, og paprika
Velbekomme
Kasper
Be the first to comment