Pimientos de padron er egentlig en peberfrugt, men har form som en chili. Man kan læse mere om dem her.
Min kone havde købt en pose af en studiekammerat, og så var det gode spørgsmål jo, hvordan skal de tilberedes, og kunne man gøre noget andet end den traditionelle måde. Den mest almindelige måde at tilberede dem på er, at putte dem i ovnen til skindet er blevet let sort, og så spise dem på den måde. Men da jeg også elsker at grille, er jeg også med i diverse grillgrupper på facebook. I en af de grupper havde jeg set noget der hedder atomic buffalo turds. Det er fyldte jalapënos. I kan se et af de mange eksempler på opskrifter her.
Det har jeg altid godt kunne tænke mig at lave, men da jeg er bange for at en jalapënos er for stærk både for konen og jeg, var det en god idé at lave dem af disse Pimientos de padron.
Opskrift
10 stk. Pimientos de padron
10 skiver bacon
10 stk. cocktailpølser
Buko pikantost.
Fremgangsmåde
Halver Pimientos de padron og fjern kerner og indmad, men lad enden sidde på. Fyld pikantost i hver halvdel, og læg en cocktailpølse i. Læg de to halvdele sammen, og vikl bacon omkring den. Sæt dem i en varm ovn ved 225 grader til baconen er sprød. Det tager ca. 25-30 minutter.
Her er en lille billedeguide til at lave dem.
Velbekomme
Kasper
Be the first to comment