Ahhh endelig tid til at lave lidt i køkkenet igen. De sidste 14 dage har været for crazy, alt for travlt med både arbejde og alt mulig andet.
Men i dag, var vi begge to hjemme til at lave mad, og ikke mindst spise sammen. Det er rart når det kan lade sig gøre, da jeg arbejder en del aften de her dage. Vi besluttede os for at få brugt nogle af de rester vi havde i køleskabet.
Valget blev en æggekage med rester af lidt grønt fra skuffen.
Fyldet var løg, rødpeber, gulpeber og lidt champignon.
Fyldet blev stegt på panden inden der blev hældt æg over. Æggekagen blev steg lidt på panden, inden den blev sat i ovnen i ca 10 min. og bagt færdig.
Og aftenens tallerken var og lækker.
Der blev serveret sprødstegt bacon, og en skive langtidshævet kernerugbrød fra føtex til.
Opskriften:
1 Stort løg
1 Rød peber
½ Gul peber
Ca. 150 g championer
6 Æg
1 pk. Bacon
lidt mælk
salt & peber
Mon ikke den går uden bacon også – det ligner et godt bud på god kødløs mad i fastetiden 🙂
Det gør det sikkert, ellers kunne noget varm røget laks på toppen også være lækkert.