Osteburgerbolle

Jeg bruger jo ostebolle opskriften til en masse forskellige ting, og i dag her jeg brugt den som burgerbolle. Jeg giver jer her opskriften på osteburgerbollen.

IMG_6450

Opskrift

250 g revet mozzarella (eller en anden mild ost)
5 æg (str. M)
4 spsk. Loppefrøskaller (også kendt som Grøn HUSK)
4 spsk. Pofiber
2 tsk. Bagepulver

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne godt sammen, og lad dejen hvile ca. 15 min. Så former du 4 boller af portionen og trykker dem flade til de er ca. 1,5 cm. høje og bager dem ved 200 G. varmluft i ca 15 min.
Velbekomme
KitchenByK
Kasper

Related Post

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Philley cheese pork burger | KitchenByK
  2. Fiskeburger med tartarsauce | KitchenByK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.