Onsdag den 12 januar.
Var i dag til ølbrygnings dag hos kollega. Havde aldrig prøvet at brygge øl før. En meget sjov og lærerig dag, hvor ens tålmodighed skal være helt på plads, ellers går det helt sikkert galt, der er så mange ting der kan gå galt under en sådan process med at brygge øl.
Jeg var nu mest med fordi jeg havde lovet mine kollegaer at jeg ville grille en kamsteg til dem, så menuen kunne stå på hjemmelavet ribbensandwich med rødkål og hjemmelavet agurkesalat.
De færdige stege grillet til en kernetemperatur på 72 grader.
Og sandwichen som de kom til at se ud.
En super vellykket dag, med ølbrygning og Sandwich til aften.
Lise:
Ser bare godt ud:) Har du opskriften på øllet?
Opskriften på øllet, er ikke min. Det er en kollega der selv har udviklet den. Hvis han vil af med den, skal jeg så spørge ham om den?
Jamen dog – så flot! Hvis det smagte lige så godt, som det ser ud, har det været dejligt. Men der ku nu godt været et billede af øllet også. Blev sværen superb?