Aftenens menu skulle Være nem, fordi jeg skulle måde på job kl. 19.00. Så det blev til en hurtig ret, der kunne laves i kun en gryde.
Opskrift.
300 g ungkvæg i tern (kan købet i Rema1000)
1 løg
200 g. Champignon i skiver
3 dl. Piskefløde
100 g. Bacon i tern
Salt/peber
Paprika (Efter smag)
1 Spidskål snittet fint
Fremgangsmåde.
Skær løg i tern og steg dem i lidt olie i en gryde til de er klare, drys lidt Paprika over, og put bacon ned i gryden sammen med løg. Put kødet i, og lad det brune. Tilsæt til sidstepladsen, og lad det små simre i Ca. 15 minutter ved svag varme. Smag til med sal og peber
I mens siger du spidskål en i smør på en pande, husk at den ikke skal tage farve, men bare blive mor og lækker
Velbekomme
Kasper
Be the first to comment