Nu er det vist på tide at få lavet et nyt indlæg. Det har været en travl periode siden jeg sidst har haft tid og overskud til at skrive herinde. Sagen er den, at der hvor vi bor, har vi her i år været plaget af nogle kælderbrande, og for 14 dage siden, gik det ud over vores kælder.
Så der har været nok at se til, både med forsikring, oprydning og den slags.
Så det er ikke blevet til meget i køkkenet, men jeg har fundet en ting frem fra arkivet, og jeg synes det er en ret, der passer perfekt til sommeren.
Det er en kold pastasalat med en stegt kotelet til.
Pastasalaten er lavet med.
500 g pastapenne
1 Rød peber i små tern
1 Gul peber i små tern
1 Løg i fine tern
Cherrytomater i stykker
½ Agurk i små stykker
1 Ds. majs
Ca. 200 g revet rød cheddar
Dressingen er lavet af 1 L creme fraice og 3 breve knorr græsk mix.
Velbekomme
Ser super lækkert ud. Sådan en pastaret vil jeg da lave 🙂
Carl
København restauranter
http://københavnrestauranter.dk/