En uge i solskin, klar himmel og perfekte skiforhold er desværre overstået alt for hurtigt, Vi har haft den bedste skitur ever. Høj solskin, ingen vind, og super sne.
Hvad fik vi så at spise i den uge.
Mogenmaden på Gasthof Greif er super, forskellige slags müsli og andre morgenmads produkter, frisk yoghurt med frugt til, 2 slags brød, forskellige slags marmelade og pålæg, alt i alt en lækker buffet til at få en super start på skidagen.
Jeg indrømmer, jeg har ikke fået taget så mange billeder som jeg gerne ville have gjort, men sådan kan det jo gå.
Men har dog lidt med hjem.
Først en meget vigtig ting på en skitur, kakaoen. Jeg har gjort mit til at opklare hvor de serverer den bedste kakao i Ischgl, og jeg tror jeg kan konkludere at det gør de på Restaurant Alp Trida, Samnaun, hvilket ligger i den schweizske del af skiområdet, den store forskel er, at her laver de den på varm mælk, og ikke på varmt vand.
Og de bedste grillkyllinger. Kan ikke regne ud hvad de krydre med, men de smager fantastisk. De her kyllinger bliver serveret på Restaurant Alp Bella, som vi så fint kalder kyllingestedet.
Grill kylling, pommes frites & salat |
Og de laver også lækre pizzaer dernede. Disse to er fra Restaurant Höllboden.
Pizza quattro formaggi |
Pizza Tonno |
Kaiserschmarrn med æblemos og flormelis |
Det er sørme godt, I fik lidt motion ind imellem måltiderne