Endnu en travl weekend er overstået. Der har desværre ikke været tid til at lave det store i køkkenet, så derfor har jeg fundet en ret frem, som vi lavede i sommers.
Grillede Tigerrejer med pesto ris og agurke/forårløg salat.
En skøn og lækker sommer ret.
Retten kommer fra Spis Bedre 2009 nummer 8.
Ingredienser
3 dl parboiled ris (240 g)
1 dl cremefraiche 18%
2 spsk. god grøn pesto
salt, friskkværnet peber
½ agurk
2 forårsløg
4 spyd med optøede tigerrejer
olie
2 spsk. friskhakket basilikum
1 citron
1 dl cremefraiche 18%
2 spsk. god grøn pesto
salt, friskkværnet peber
½ agurk
2 forårsløg
4 spyd med optøede tigerrejer
olie
2 spsk. friskhakket basilikum
1 citron
Gør sådan:
1. Kog risene efter anvisning.
2. Pensl rejerne med lidt olie, og sæt dem evt. på spyd. Steg dem på en grillpande. 1-2 min. pr. side.
3. Bland cremefraiche og pesto sammen i en skål, og smag til med salt og peber. Vend de nykogte ris med cremen.
4. Skær agurk i små tern, og snit forårsløgene fint. Bland sammen i en skål, og smag til med lidt salt. ??
5. Drys spyddene med basilikum, og server på en bund af basilikum ris. Server agurk og forårsløg samt citron hertil.
2. Pensl rejerne med lidt olie, og sæt dem evt. på spyd. Steg dem på en grillpande. 1-2 min. pr. side.
3. Bland cremefraiche og pesto sammen i en skål, og smag til med salt og peber. Vend de nykogte ris med cremen.
4. Skær agurk i små tern, og snit forårsløgene fint. Bland sammen i en skål, og smag til med lidt salt. ??
5. Drys spyddene med basilikum, og server på en bund af basilikum ris. Server agurk og forårsløg samt citron hertil.
Uhmm, elsker tigerrejer 🙂 Det ser super lækkert ud….
Mange hilsner
Birthe
Ja den ret er så lækker…..