Endelig fik jeg tid til at lave et ordentligt måltid igen, og det er egentlig utrolig så velsmagende noget så enkelt kan ende med at blive. Det blev til en fyldt snackpeber med grilet aubergine, squash, fest og chilidressing.
Opskrift til 6 halve snackpeber
Snackpeber
3 snackpeber
500 g oksefars
1 løg
1 fed hvidløg
Salt/peber
Timian
Frisk Oregano
Revet ost (Her er det en smule revet havarti)
1 stor dåse tomatkoncentrat
200 g Passata
2 halve syltede Pimentos de padron (kan udelades og erstattes med lidt cayennepeber)
Olie til stegning
Tilbehør
1 selleri skåret i strimler
1 squash
1 aubergine
1 dl. mayonaise
1 dl. Græsk yoghurt
2 tsk. fuld sriracha hot chilisauce
Feta skåret i tern (jeg bruger altid puckfeta)
Fremgangsmåde
Selleri
Rens sellerien, og skær den i stave, vend med olie, salt og peber, og steg dem i ovnen ved 225 grader,til den er færdige, ca 40 minutter, husk at vende dem undervejs
Snackpeber
Snit løg i små tern, hak hvidløget fint, og steg løgene klare i olien sammen med hvidløg. Brun kødet i løg blandingen, og steg indtil alt kødet er brunet godt, tilsæt tomat, krydderier og lad retten små simre, men du ordner snackpeberen, ved at halvere den, og fjerne frø og indmad i dem.
Fyld den rensede snackpeber med kødblandingen og giv dem ca. 20-25 min i ovnen.
Tilbehør
Skær squash og aubergine 5 mm. tykke på et mandolinjern, steg dem på en grillpande ved høj varme til de er bløde og lækre. læg dem til side, og hold dem varme i ovnen.
Bland mayonnaise, græskyoghurt og chilisauce sammen i en skål, og server til retten
Skær blok fetaen i tern og server i en skål.
Velbekomme
Kasper
Be the first to comment