Flæskestegs sandwich er en gude spise. Normalt ville jeg lave den kun med kamsteg, rødkål og agurkesalat, men i dag har jeg lavet den i en lidt mere LCHF venlig udgave. Det skal dog lige siges at da jeg har puttet coleslaw i den, bliver den lidt mere liberal på grund af gulerødderne i coleslawen. Hvis man ønsker det, kan man bare udelade dem i coleslawen, og så bare spise hvidkålen med den samme dressing, det smager også godt.
Opskrift
Burgerboller
1 portion ostebolledej.
Fremgangsmåde
Dejen formes til 4 boller ca. 2 cm. høje, og bages i ca 15 min. ved 200 grader.
Agurkesalat
1/2 agurk i 2 mm. skiver
1/2 dl klar lager eddike
1 dl. vand
1 tsk. Sukrin Gold
Fremgangsmåde
Lagen røres sammen indtil Sukrin Gold er opløst, og agurkeskiverne lægges i, og lad det trække mindst 30 min., gerne længere.
Kamsteg
1 stk. kamsteg med svær
Salt
Fremgangsmåde
Sværen ridses ned til kødet, men vigtigt af man ikke kommer igennem fedtlaget og ned i kødet, gnid med groft salt, husk at komme godt ned imellem sværerne. kom stegen i ovnen og steg den indtil den er 72 grader i kernetemperatur. Stegetiden afhænger af den varme du giver den i ovnen.
Coleslaw
4 gulerødder
300 g. hvidkål
Dressing
200 g. græskyoghurt 10%
100 g. mayonaise
1 tsk. dijonsennep
1 tsk. Sukrin Gold
1 tsk. hvidvinseddike
Salt/Peber
Fremgangsmåde
Hvidkål snittes i tyned strimler og gulerødderne rives på den grove side af et rivejern. Til dressingen blandes alle ingredienser sammen i en stor skål, og hvidkål og gulerødder kommes i og det hele vendes sammen.
Burgeren samles
Burgerbollen flækkes og smøres med mayonaise, så agurkesalat, kamsteg, coleslaw, og tilsidst den øverste del af bollen
Velbekomme
Kasper
Be the first to comment