Efter en peroide uden den store tid til at lave nye retter til bloggen, så kommer der her en lækker ny lille burger på kortet. Flæskesværspaneret mørksej, ostebolle burgerbolle, og hjemmerørt tartarsauce. Sikken en dejlig kombination. Før vi skiftede til LCHF her hjemme, så lavede vi den altid i en tør og kedelig burgerbolle. Men ikke længere. Osteboller bagt som burgerboller er geniale, de mætter helt vildt, og smager endnu bedre.
Opskrift 4 stk.
Burgerbolle
1 Burgerbolle fra denne opskrift ostebolleburger
Tartarsauce
1 portion tartarsauce
Mørksej
1/2 pose puffede flæskesvær. Jeg bruger altid dem fra Rema1000
Køb en side mørksej ca. 500 – 600g
1 æg
Fremgangsmåde
Hak flæskesværen i en minihakker til de er helt fine. Skær fisken i 4 lige store stykker. Pisk æg, og vend først fisken i ægget, så i flæskesværsmelet, steg på en varm pande i rigeligt smør.
Burger
Salat
Peberfrugt
Tomat
Agurk
Stegt mørksej
Tartarsauce
Fremgangsmåde
Smør bollen med en god mayo, læg salat, peberfrugt, tomat, fisk, tartarsauce og agurk og slut af med overdelen af den sidste bolle.
Velbekomme
KitchenByk
Kasper
Be the first to comment