Fiskeburger med tartarsauce

Efter en peroide uden den store tid til at lave nye retter til bloggen, så kommer der her en lækker ny lille burger på kortet. Flæskesværspaneret mørksej, ostebolle burgerbolle, og hjemmerørt tartarsauce. Sikken en dejlig kombination. Før vi skiftede til LCHF her hjemme, så lavede vi den altid i en tør og kedelig burgerbolle. Men ikke længere. Osteboller bagt som burgerboller er geniale, de mætter helt vildt, og smager endnu bedre.

IMG_4782

Opskrift 4 stk.

Burgerbolle

1 Burgerbolle fra denne opskrift ostebolleburger

Tartarsauce

1 portion tartarsauce

Mørksej

1/2 pose puffede flæskesvær. Jeg bruger altid dem fra Rema1000
Køb en side mørksej ca. 500 – 600g
1 æg

Fremgangsmåde

Hak flæskesværen i en minihakker til de er helt fine. Skær fisken i 4 lige store stykker. Pisk æg, og vend først fisken i ægget, så i flæskesværsmelet, steg på en varm pande i rigeligt smør.

Burger

Salat
Peberfrugt
Tomat
Agurk
Stegt mørksej
Tartarsauce

Fremgangsmåde

Smør bollen med en god mayo, læg salat, peberfrugt, tomat, fisk, tartarsauce og agurk og slut af med overdelen af den sidste bolle.

Velbekomme
KitchenByk
Kasper

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.