Mug cake er en fantastisk ting, hvis man har lyst til en hurtig friskbagt kage. Der er så mange lækre versioner på internettet, men inspirationen til den her, kom fra et medlem på facebookgruppen LCHF/Lavkarbo på dansk. Lavede lidt om i opskriften.
Her er mug caken, som jeg lavede den.
Opskrift.
1 æg
1 spsk. Sukrin Gold
1 spsk. kokosolie (jeg brugte den økologiske fra Urtekram)
1 spsk. Kokosfibermel
1 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver
1 stykke 70% chokolade
Fløde til piskning
Fremgangsmåde.
Bland alle ingridienser sammen i en stor kop, undtagen det hele stykke chokolade. Put chokoladen ned midt i koppen, og bag den i mikroovnen i ca 2,5 minut.
Server kagen med flødeskum og friske brombær
Velbekomme
Kasper
Hej Kasper, ser vildt lækker ud, men jeg forstår ikke lige opskriften? Hvor længe skal kagen i ovnen???
Kh Tina
Det står i fremgangsmåden, men den fik 2 min 30 sek på 800 W i mikroovnen..Men 15 sek. mindre havde ikke gjort noget.
Ser lækkert ud! 🙂
Nåh så det skal KUN i microovnen ;o) troede kun det var chokoladen der skulle smeltes der ;O)
Hej Kasper 🙂
Smelter du kokosolien inden den blandes i dejen?
Nej det gør jeg ikke. Blander bare det hele.
Kasper
Hej Kasper,
Hvad kan jeg komme i i stedet for kokosfibermel? Kan alm. kokosmel bruges?
Mvh. Jeanette