Bagt feta er noget jeg stødte på for første gang på Zakyntos i sommeren 2012.
Det er en lille forret, som er hurtig, nem og utrolig lækker
Opskrift
1 skive feta ca 1,5 cm tyk
2 skiver rød peber i tynde skiver
2 skiver øko citron i tynde skiver
olivenolie
Oregano
Salt/peber
1 stykke staniol
Fremgangsmåde
Smør lidt olie på staniolen så lægger du feta, peberfrugt og citron på, og kværner salt/peber og drysser oregano på. Så lukker du staniol pakken, og bager den ca 10-15 min i ovnen ved 200 G.
Nu har du den lækreste bløde feta med en skøn smag af peber og citron. Skal spisse med det samme
Velbekomme
KitchenByK
Kasper
Hvor ser det lækkert ud – det må prøves:)
Før LCHF lavede jeg ofte feta indbagt i butterdej – en lækker snack til et glas hvidvin ( sammen med oliven mm). Det er noget af det, jeg kan savne. Det kunne måske laves med strombolidejen – men helt det sammen bliver det jo aldrig.
Har du et bud på en dej, der kunne egne sig bedre?
Jeg kender ikke en dej der ville være bedre end en tynd udrullet strombolidej
Kasper