Jeg har jo før lavet baconløgringe, og de er smager helt vildt godt. I dag fik jeg lyst til at prøve noget andet, så jeg fandt på bacon porrestænger
Det viste sig at være en fantastisk god ide. De var sprøde, salte, bløde og havde alle de ting som man ønske sig i et måltid.
Jeg brugte dem som tilbehør til aftensmaden, men de kunne også sagtens bruges som en lille snack på et tapas bord. Jeg serverede lidt chilimayonaise til, og det var så lækkert
Opskrift
2 tynde porrer
1 pk. bacon i skiver
Fremgangsmåde
Rens porrerne, og skær toppen af og kog dem i ca. 5-10 min. indtil de lige er færdige.
Rul 2 skiver bacon om hver porrer
Steg dem på en varm pande i lidt olie, til baconen er sprød, og server dem enten som tilbehør, eller som en lille snack med chilimayo til.
Velbekomme
KitchenByK
Kasper
Be the first to comment