Dette er tilbehør i verdensklasse, intet mindre. Det var en opskrift jeg rendte over i sommers på et grillforum, og har spist det flere gange i løbet af sommeren. Det eneste jeg har haft svært ved, er at finde de helt store løg som man skal bruge til dem. Dem har jeg nu findet i min lokale Kvickly i Randers storcenter.
Dette tilbehør er så godt fordi sammensætningen af Sprød g salt bacon, sammen med det bløde, søde løg.
Opskrift (Giver 4 løg ringe)
1 stort alm. løg
1 pk. bacon i skiver
Fremgangsmåde
Pil løget, og skær løget i i 1 cm. tykke skiver, Der skulle gerne kunne blive 4 skiver af løget. Prik midten ud af løget, og sno bacon om, der plejer at kunne være 2 skiver bacon på hver løgring. Se billed under.
Læg løgringene på en bageplade øverst i ovnen ved 200 grader i ca.30-40 min, husk at holde øje med dem. De er færdige når baconen er sprød, og løget er blødt.
Velbekomme
Kasper
Be the first to comment