Faldt over den her opskrift i en LCHF gruppe på facebook den anden dag, og tænkte det skal man da lige afprøve..
Her er aftenens tallerken, for at få lidt grønt til, lavede jeg en hurtig salat til.
Det er i al sin enkelthed hakket oksekød, løg & bacon der er stegt, og så lagt i en springform. Ovenpå, er der en balanding af en syndig mængde mayonnaise, fløde, æg og revet cheddar ost
Det er en noget fedtet affære, men den smagte helt forrygende. Det stegte kød, og den gode smag af æg og ost…
Ingredienser:
500 g hakket oksekød
1 lille løg, hakket
6 skiver bacon
3 æg
225g mayonnaise
1/4 l piskefløde
400 g cheddar ost
Hvidløgspulver,
Peber
Instruktion:
Forvarm ovnen til 180 grader.
Skær bacon i mundrette stykker og steg det i en stor stegepande, indtil det er sprødt.
Lad det køle af.
Lad baconfedtet blive i panden.
Tilføj hakket oksekød og løg, og steg det godt.
Tilføj bacon til oksekøds blandingen.
Mix mayonnaise og piskefløde i en mellemstor skål.
Pisk æggene i.
Rør ost i og smag til med hvidløgspulver og peber.
Tryk kød blandingen ud bunden af en springform, jeg brugte en 26 cm form. Det er vigtigt at der er noget højde på, da ægge massen hæver op under bagning
Hæld blandingen af æg og ost på toppen af kødet.
Bag i ca. 45 minutter.
Lad det stå i 15 minutter for at køle af, inden den skæres.
Velbekomme
K
Be the first to comment