Æggelatten er blevet en fast del af vores morgenmad herhjemme, både fordi den smager godt, men så sandelig fordi den giver en rigtig god mæthedsfornemmelse i flere timer efter man har drukket den.
Jeg har ikke prøvet så mange forskellige opskrifter på æggelatten, men jeg har prøvet Madbandittens, og den var jeg ikke vild med da jeg prøvede den. Jeg gik lidt og tænkte over havd det var der gjorde jeg ikke kunne lide den, og fandt frem til at der var to af de elementer som Jane bruger. Det ene var kokosolie med smag, og så var det vaniljepulveret jeg ikke brød mig om. SÅ da jeg prøvede at skifte de to ting ud med henholdsvis en kokosolie uden smag, og til Sukrin Gold så var det helt perfekt.
Du får her min version af LCHF æggelatten
2 rå æg
1 spsk. piskefløde
2 tsk. instant kaffe
2 spsk kokosolie
1 tsk Sukrin Gold
Det hele blendes i en beholder, og når du har blendet indgridienserne fylder du op med kogt vand, ca. 3 dl, mens du blender ligeså stille.
Det hele serveres i dit yndlings kaffekrus eller glas.
Jeg har her serveret den i et glas, for at vise hvirdan min ser ud i farven og med det fine skum på toppen. Normalt laver jeg den i mine elskede Starbucks krus.
Velbekomme
Kasper
Hej.
Jeg prøvede din æggelatte for 6 dage siden og har efterfølgende fået den til morgenmad siden, og hold da op den er god, drikker normalt KUN sort kaffe, men må tilstå jeg er hooked. Stort smil herfra og tak for opskriften. 😀
Det er jeg da glad for at høre, jeg er også selv ret vild med den.