Kotelet med frisk pasta & hjemmelavet pikant tomatsauce.

Hjemme igen, og endelig fri fra arbejde igen. Det har været en travl tid siden jeg vi kom hjem i lørdags. Famile besøg, sene vagter på jobbet, men i dag torsdag har jeg haft fri.

Så i dag var der tid til at lave lidt mad igen. Lavede i dag kotelet med frisk pasta & hjemmelavet pikant tomatsauce.

Stegte en almindelig nakkekotellet med salt og hvidløgspeber, dertil frisk tynd pasta, & dertil en hjemmelavet tomatsauce. Saucen var lavet med løg, hvidløg, grøn & rød peber, tomatkoncentrat og en dåse flåede tomater. Saucen blev krydret med timian, basilikum, chiliflager, og cayennepeber.

Løg, hvidløg og peberfrugter blev svitset hurtigt i en gryde, derefter tilsatte jeg tomat, og lod det stå på komfuret og småsimre cirka 10 min. Derefter kom det en tur i blenderen, hvorefter det kom tilbage i gryden og simre videre. Imens kogte jeg pasta og stegte koteletter, og da det var næsten færdig, kom jeg lidt madlavningsfløde i saucen.

Retten blev serveret med lidt friskhøvlet parmesan ost.

Related Post

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.